gras

U bevindt zich hier: home Kunstgras assortiment Landscape

Kunstgras in de tuin - Landscape

Voor ieder budget

EasyLawn heeft producten in het assortiment die ondanks het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen heel goed betaalbaar zijn. De  kunstgrassoorten Alure, Subtil en Nuance hebben korte grassprieten en er zijn minder vezels per m2 in het product verwerkt, waardoor een heel goed product voor relatief weinig geld aangeboden wordt. De prijsstelling zegt dus niets over de kwaliteit die wij garanderen. Alure, Subtil en Nuance zijn kunstgrassoorten die alle drie de ‘looks’ hebben van een fraai, kort gemaaid en strak onderhouden gazon.

 
 

Subtil

Nuance

Alure

Natuurlijk

Het meest natuurgetrouwe kunstgras zou de looks moeten hebben van het natuurlijke gras wat we in de meeste tuinen en perken terug zien. Denk hierbij aan bijna te lange en sprieten die van links naar rechts uitsteken in plaats van strak langs elkaar staande grassprieten. Onze kunstgrassoorten Charming en Elegant zijn drie hele fraaie kunstgrassoorten die gemaakt zijn van lange en stoere vezels. Het gebruik van dit type vezels resulteert in een eindproduct dat ruig en heel erg natuurgetrouw is. Niet het meest perfect gemaaide gazon, maar wel een uitstraling die het beste vergeleken kan worden met een volgroeid en dik ingeplant grasveld.

Charming

Elegant

Zorgeloos

EasyLawn heeft producten die u zorgeloos laten genieten van de momenten in uw tuin. Vrijwel geen onderhoud en werk meer aan uw gazon. Onze kunstgrassoorten zijn vrijwel niet van natuurlijk gras te onderscheiden. De kunstgrassoorten Plaisir, Finesse PU en Intence hebben vrij lange grassprieten en een bruine mosdraad. Deze combinatie geeft een meer natuurlijke uitstraling. Intence is gemaakt van 6 kleuren groen. Een fraai product om een 100% perfect en kort gemaaid gazon na te bootsen.

Plaisir

Finesse PU

Intence

Luxueus

Kunstgras in de tuin is tuingemak in uiterste vorm. Kostenbesparend, zorgeloos en héél natuurlijk. Onze kunstgrassoorten Finesse de Luxe PU en Vision hebben verschillende groentinten en diverse bruin schakeringen in de mat verwerkt zitten. In combinatie met de extreem zacht aanvoelende structuur van de gebruikte vezels maakt het product, zoals de naam al zegt, een kunstgras type dat tot in de kleinste ‘finesses’ natuurlijk gras kopieert. Vision is identiek aan Finesse echter is het product gemaakt met uitsluitend ‘groene’ vezels. Geen nabootsing dus van dor gras, maar hét perfecte gazon.


 

Finesse de Luxe PU

Vision PU