gras

U bevindt zich hier: home Kunstgras assortiment Sport

Kunstgras voor sportvelden

Kunstgras heeft het sportveld van een modderig en hobbelig speelveld veranderd in een dynamische sportvloer die de negatieve eigenschappen van natuurgras (zoals; hoge onderhoudskosten, geannuleerde wedstrijden, wateroverlast en een maximaal aantal speeluren) heeft uitgesloten.

Ons kunstgras is duurzaam en wordt gemaakt van hoogwaardig geproduceerde vezels en backings voor het behalen van buitengewone sportprestaties.

Ons kunstgras, voor sportieve toepassingen, heeft zachte niet schurende vezels die op natuurlijk gras lijken in kleur en gevoel. Het is gemaakt om het balgedrag zoals op natuurlijk gras te evenaren, waardoor spelers de volledige vrijheid van bewegen, slidings en andere vaardigheden kunnen behouden.

EasyField MS30 non-infill

De laatste generatie kunstgras voor voetbal heeft géén rubber infill meer nodig. De onderhoudskosten worden hierdoor enorm beperkt en spelers ervaren geen enkel nadeel meer van het rubber. EasyField MS non-infill is in twee hoogtes verkrijgbaar, te weten; 34 mm en 30 mm vezelhoogte.

Overlast van rubbergranulaat in kunstgras sportvelden is hiermee definitief verleden tijd!

Voor meer informatie over ons kunstgras als sportieve toepassing vragen wij u contact met ons op te nemen.

Onze specialisten op dit vakgebied kunnen u bijstaan bij het maken van de juiste keuze als het gaat om welke type gras u het beste kunt gebruiken, als ook op het gebied van de technische installatie zelf.

Bekijk hier foto’s van kunstgrasinstallaties als sportondervloer.